MIKAN-PROM
Garsonjera 1.pngGarsonjera 2.pngGarsonjera 4.pngGarsonjera 6.pngGarsonjera 7.pngGarsonjera 3.png
OTKUP POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA - Otkup mlijeka

Preduzeće je počelo da se bavi otkupom sirovog kravljeg mlijeka u avgustu 2008. godine. Mlijeko se otkupljuje od proizvođača i plasira prerađivačima.

Redovnim isplatama, odgovornim odnosom prema lako kvarljivoj materiji kao što je mlijeko, postizanjem konkurentnije otkupne cijene smo obezbjedili opstanak djelatnosti.

U 2010. godini smo počeli da radimo i otkup pšenice i kukuruza u našem skaladištu u Modranu koje je opremljeno magacinskom vagom. Svojim kamionom dolazimo po veće količine poljoprivrednih proizvoda i na taj način proizvođaču obezbjeđujemo da lakše izvrši prodaju i naplatu svojih proizvoda.

Otkup mlijeka
Trenutan dnevni otkup mlijeka iznosi preko 18.000 l na dnevnom nivou. Mlijeko se otkupljuje od proizvođača iz Modrana, Čengića, Glogovca, Ljeskovca, Suhog Polja, Ravnog Polja, Trnove, Crnjelova, Kojčinovca, Johovca, Ruhotine, Pilice, Roćevića, Korenite, Gornjeg Magnojevića, Bukovice, Banjice, Kacevca, Obarske, Zagona, Amajlija, Batkovića, Dvorova, Ostojićeva, Trnjaka... i  imamo tendenciju rasta broja farmera koji se zbog konkurentne cijene mlijeka, redovne isplate i raznih pogodnosti odlučuju da mlijeko proizvedeno na svojim farmama prodaju nama.

Od 01.01.2014. godine, transport mlijeka od proizvođača do prerađivača vršimo svojim kamionom, specijalizovanim za transport mlijeka.

Povoljnosti koje pružamo farmerima od kojih otkupljujemo poljoprivredne proizvode su sledeći:
-  prodaja vještačkih đubriva,
-  prodaja stočne hrane,
-  prodaja poljoprivredne mehanizacije i traktora,
-  prodaja građevinskog materijala,
-  prodaja sjemenske robe za poljoprivredne kulture...

Kooperantima sa kojima smo razvili saradnju izlazimo u susret pružanjem konkurentnijih cijena, odloženog plaćanja sa tendencijom proširenja asortimana robe koju imamo i poboljšanjem usluge koju dobijaju od nas.

Pozivamo sve zainteresovane proizvođače da nas kontaktiraju i uvjere se zašto imamo stalno povećanje otkupljenih količina.

Srdačan pozdrav.


Žarko Parađenović
065-983-256
MIKAN-PROM mikan.prom@gmail.com
Kontakt telefon : +387 55 555 050, Fax : +387 55 555 050, Mobilni : +387 65 983 256,
Modran, 76300 Bijeljina, Bosna i Hercegovina
Copyright © MIKAN-PROM D.O.O. 2010 - 2024 Sva prava zadržana. Dizajn i razvoj 3GStudio